Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama prefabrik ev fiyatları giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Tek katlı ve iki prefabrik ev katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına prefabrik ev göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri prefabrik ev fiyatları eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Karmod prefabrik evleri size en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan prefabrik ev fiyatları izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page